stop-time.cz Časovka Pohoří – Jízdní kola Libra – Memoriál Jana Lamicha 2020 Nová přihláška Přihlášení - kategorie Přihlášení - startovní čísla Pořadatel, kategorie, GDPR


Časovka Pohoří – Jízdní kola Libra – Memoriál Jana Lamicha 2020 - kategorie

Název kategoriezkratkavěk od-doročník trasadélka závodupoznámka


Pořadatel akce

TRI CLUB Dobruška z.s.

IČ: 42884641

Doly 425, 518 01 Dobruška



GDPR - ochrana osobních údajů


Pořadatelem závodu a správcem osobních údajů je TRI CLUB Dobruška, z.s., Doly 425, 518 01 Dobruška, IČ 42884641 . Zpracovatelem osobních údajů je Dvořák Jiří, Mírová 1441, 516 01 Rychnov nad Kněžnou, IČ : 73985058.
Přihlášením se na tento závod souhlasím se zveřejněním svých osobních údajů a to v podobě přihlášky, presenční listiny a výsledků, které budou uveřejněny na webu pořadatele http://triclub.dobruska.cz, případně na webu firmy zajišťující časomíru a zpracování výsledků.
Současně souhlasím i s fotografováním a následným zveřejněním fotografií mé osoby na webu pořadatele, sponzorů a článcích ve veřejných médiích.


Na základe Vaší přihlášky jste dle příjmení, jména a ročníku narození evidováni do závodu
Ročník narození a pohlaví jsou nutné údaje k zařazeni do příslušné kategorie.
E-mail slouží hlavně Vám. Obdržíte na něj kopii přihlášky s dalšími informacemi (případně lze editovat zadané údaje). Nám slouží ke komunikaci s Vámi (dotazy, informace k přihlášení, pozvánky na další závody apod.)

Vaše údaje Příjmení, jméno, ročník narození, pohlaví jsou uváděny v přehledu předem přihlášených závodníků.
Po ukončení závodu jsou stejná data uváděna ve výsledkových listinách na webu stop-time.cz a na webu pořadatale.